Το δημοτικό γυμναστήριο λειτουργεί στην υπόγεια διάβαση στην οδό Λαγκαδά και Καλαβρύτων στη Σταυρούπολη, εντός της υπόγειας διάβασης. Αποτελείται από μία αίθουσα γυμναστικής, πλήρως εξοπλισμένη με μπάλες και ring pilates, ράβδους, λάστιχα και step και μια αίθουσα βαρών. Η αίθουσα των βαρών είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα αντιστάσεων και όργανα γυμναστικής, όπως εργοδιάδρομοι, ποδήλατα και ελλειπτικά. Επίσης, διαθέτει αποδυτήρια ανδρών και γυναικών, καθώς και τουαλέτα για ΑΜΕΑ. Το γυμναστήριο είναι στελεχωμένο με έμπειρους, καταρτισμένους γυμναστές, πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής.

Στην αίθουσα του γυμναστηρίου λειτουργούν τμήματα zumba dance, αεροβικής γυμναστικής, Pilates, ορθοσωμικής, total body concept και yoga. Επιπλέον, λειτουργούν προγράμματα άσκησης ηλικιωμένων ατόμων. Τα προγράμματα άσκησης σχεδιάζονται σύμφωνα με τις βασικές προπονητικές αρχές και προσαρμόζονται στις ανάγκες των αθλουμένων, ανάλογα με την ηλικία, τη φυσική τους κατάσταση και την προτίμηση τους.

Στην αίθουσα των βαρών μπορούν να εγγραφούν και να γυμνάζονται άτομα άνω των 18 ετών και έφηβοι 15 – 18 ετών με Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα. Υποχρεωτική είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού υγείας κατά την εγγραφή.

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

ΤΜΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2313 302 916, 2310643635, 2310 643 963

Ε-mail: athlitismos@pavlosmelas.gr

Ωράριο

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ – Πα 08:00 – 21:30
Σάββατο 08:30 – 14:30