Ειδήσεις

Δωρεάν εμβολιασμοί μικρών παιδιών στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Παύλου Μελά

emvoliasmoi_koinwniko_iateio_2.jpg

emvoliasmoi_koinwniko_iateio_2.jpgΔεκάδες παιδιά πέρασαν την πόρτα του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Παύλου Μελά στην Πολίχνη, με σκοπό να εμβολιαστούν στα πλαίσια του εθνικού προγράμματος εμβολιασμού.

Οι εμβολιασμοί έγιναν αποκλειστικά σε ανασφάλιστα παιδιά που διέθεταν την κάρτα υγείας, από τους εθελοντές γιατρούς, κο Μπογιατζίδη Άμλετ και κο Γρηγοριάδη Ηλία. Κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών, παρείχε υποστήριξη και η ΜΚΟ «Αποστολή – ΑΝΘΡΩΠΟΣ» που συμμετέχει μαζί με το Δήμο Παύλου Μελά στην εκστρατεία των εθελοντικών εμβολιασμών.

Ο συγκεκριμένος κύκλων εμβολιασμών είναι ο 4ος που έχει πραγματοποιηθεί από το Κοινωνικό Ιατρείο και σημείωσε την ίδια επιτυχία με τους προηγούμενους καθώς συμμετείχαν 31 παιδιά. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Παύλου Μελά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους 36 γιατροί καθώς και ότι τα τελευταία χρόνια, χάρη στο ζήλο των υπαλλήλων των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, έχει διαμορφωθεί ένα αξιόλογο σύστημα συνεργασίας με διάφορους φορείς, εθελοντικά σωματεία και ΜΚΟ.

 

emvoliasmoi_koinwniko_iateio_1.jpgemvoliasmoi_koinwniko_iateio_6.jpg